fwto

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

WE 'RE THE MILLERS(2013)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΜΠΑΦΟΣ
Παίζουν: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts
Σκηνοθεσία: Rawson Marshall Thurber

Ένας μικροέμπορος μαριχουάνας χάνει μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και καλείται να ξεπληρώσει το χρέος με το να ταξιδέψει στο Μεξικό για να φέρει μαριχουάνα από εναν μεγαλοέμπορο. Έτσι αποφασίζει να πάρει τους 3 θεότρελους γείτονες του και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια για να περάσουν ανενόχλητοι τα σύνορα!

Έχω κάτι να σας πω....

    Η ταινία βγήκε τον περασμένο Αύγουστο στις κινηματογραφικές αίθουσες για να κάνει συντροφιά σε όσους ξεμείναμε στην πόλη.Δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε καλύτερη εποχή για να βγει η συγκεκριμένη ταινία!Άνάλαφρη ,χωρίς βαρείς προβληματισμούς, ευχάριστη, με τα αστειάκια της(κρύα  πολλά ,αλλά και πιο ζεστά!) και φυσικά με την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Jennifer Aniston ως στρίπερ!(το μόνο αξιοθέατο?να πω στην ταινία!-μη περιμένεις να δεις πολλά,ούτε θάλασσες κι εξωτικές εικόνες!).
   Βέβαια το καλοκαίρι , πάει, μας άφησε καιρό τώρα και σιγά σιγά σκυτάλη θέλει να πάρει ο καναπές μας με μια κουβερτούλα αγκαλιά!(ε! κι αν έχετε και  κάτι άλλο αγκαλιά εμένα δε μου πέφτει λόγος!).
Αυτό που θέλω να πω στην τελική είναι πως αν παραβλέψεις τις ερμηνείες,-ειδικά της  Ανιστον που κάπως δε μου κόλλησε εδώ πέρα, ούτε πια θαμπώθηκα με το στριπτίζ της-, τα χοντροκομμένα αμερικανικά αστειάκια ,που οκ ας το παραδεχτούμε έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε, ε τότε θα περάσεις 2 χαλαρές ωρίτσες στον καναπεδάκο σου!
   Αφήστε δε ,που ως συνήθως ακόμα και στις ρηχές ταινιούλες θα πάρεις και το δίδαγμα της ημέρας!Καλύτερα με παρέα και οικογένεια παρά μόνος σαν την καλαμιά!Γιατί κακά τα ψέμματα η αγάπη κινεί βουνά, το λέω και το πιστεύω κι ας είναι υπερβολικό για ταινία τέτοιου είδους!Και μη μου αρχισετε τα περί αμερικανικής προπαγανδας υπέρ του θεσμου της οικογένειας και το ρηχό της παρουσίασης του θέματος!Ντάξει κωμωδία βλέπουμε, αν θες ρίξτο στα βαριά για να κάψεις κύτταρα και σώσε τον κόσμο όπως θες!
   Έτσι που λέτε με την ταινία, δεν θα πω πολλά για την υπόθεση, απλά θα σας συμβουλέψω με το που τελειώσει η ταινία μη βιαστείτε να το κλείσετε αλλά δείτε και bloopers και περιμένετε το συγκινητικότερο-νοσταλγικότερο blooper ever (χαρτομάντηλα, δεν θα χρειαστούν!)

Ας μιλήσουν και τα νούμερα!

Θα γελασω? 3\5

Θα κλάψω? 0\5

Θα θέλω καρδούλες και έρωτες ?(αίσθημα - sex) 1\5

Δεν θα παίρνω τα μάτια από την οθόνη? (δράση - αγωνία) 3\5

Θα κλείνω τα μάτια? (φόβος-βία) 0\5

Θα αναρωτηθώ που πάμε ως κοινωνία?(σκέψη) 1\5

Θα δω αστεράκια? (εφέ) 0\5

Θα την ακούσω? (Ο.S.T) 2\5

Συνολική Βαθμολογία: 6+






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis