fwto

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

THE WOMAN IN BLACK(2012)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ,ΑΜΙΛΗΤΑ,ΑΓΕΛΑΣΤΑ!
Παίζουν:Daniel Radcliffe, Janette McTeer
Σκηνοθεσία:James Watkin

Ένας νεαρός δικηγόρος ταξιδεύει σε ένα μικρό χωριό για να ανακαλύψει πως ένα φάντασμα ταλαιπωρεί τους κατοίκους του αναζητώντας εκδίκηση.....

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Κάθομαι σε μια καρεκλα περιμένοντας αδίκως να μπει κανένας πελάτης αλλά μάταια.Η διάθεση κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα και η σκέψη τρέχει αφηνιασμένα.Δεν εχώ διάθεση να σηκωθω ούτε καν να δω καμιά ταινια από τις τόσες που θα μπορούσα να διαλέξω.Νιώθω πως έχουν περάσει χίλια χρόνια από πάνω μου και δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγo.Νιώθω ένα κύμα οργής να με κυριεύει και ο μόνος τρόπος για να το κατευνάσω είναι η γραφή.ΧΑΡΑ! σε σας δηλαδή!
Αυτή την ταινία την παρακολούθησα πριν κάποιες μέρες και μου ζητήθηκε συμπτωματικά από τον φίλτατο Κλεάνθη(miss you!!!!!:)...)να γράψω και εγω 2 λογάκια.
Η ταινία λοιπόν είναι άκρως ατμοσφαρική!Αυτό βγάζει μάτι και το αναγνωρίζω.Τοπία, σκοτεινά,υγρά και ομιχλώδη,πρόσωπα βουβά με βλέμματα που όμως που κρύβουν το φόβο και μυστικά που δεν βρήκαν φωνή να φανερωθούν.Αυτά, για την ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την καλή φωτογραφία ανήκουν στα ατού της ταινίας και μας εγκλιματίζουν πετυχημένα σε μια αγγλική ,ιρλανδική whatever!κοινότητα!
Η Ανάπτυξη της ταινίας δε, ενώ και αυτή σε κρατά σε μια διαρκή αγωνία είναι αργή και κάποιες φορές κουραστική αλλά αυτή η αίσθηση που δημιουργεί σε κάνει να θες να δεις που θα καταλήξει επιτέλους.
Και τώρα γιατί θα σκάσω αν δεν το πω θα αναφερθώ στον αγαπημένο μου HARRY!(TON RADDCLIFFE,εννοώ αλλά για μένα θα είναι για πάντα ο μικρός harry potter!).Καλό μου παιδί ,που μεγάλωσες κιόλας και από αμούστακο αγόρι εγινες και άντρας! τι έχεις πάθει και δεν αντιδράς?είσαι τόοοοοοοοοοοοοοοσο απαθής ,που είτε τρομάζεις,είτε χαίρεσαι, είναι το ένα και το αυτό(εξού και ο εναλλακτικός τίτλος!).Ένα βλέμμα κενό και πρόσωπο ανέκφραστο!Να το κοιτάξεις, γιατί σε συμπαθώ ρε μπαγασάκο!!!!!
Πιστεύω παρόλα αυτά πως θα περάσει η ώρα σας ευχαριστα, αν και το τέλος με ξενέρωσε πολύ!!!

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?-0\5
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?-0\5
ΜΠΑ....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ...ΜΑΣΗΣΕΙΣ....

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-1\5
ΧΜΜΜ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΒΑΘΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ.....

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-4\5
ΛΟΓΩ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ....

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3\5
ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΑΡΓΑ.....

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-1\5
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ?

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-4\5
ΛΟΓΩ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-1\5
ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ?????

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-6,5\10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis