fwto

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Zookeeper


Υπόθεση : Ο Griffin Keyes (Kevin James) είναι ερωτευμένος με την Stephanie και θέλει να την κάνει γυναίκα του. Μια μέρα λοιπόν αποφασίζει να την ζητήσει σε γάμο, αλλά εκείνη αρνείται καθώς ο Griffin δεν είναι ικανός να της προσφέρει ότι θέλει, γιατί η δουλειά του τον κρατά πίσω. Ο Griffin βλέπεις, εργάζεται σε ένα ζωολογικό κήπο ως φροντιστής των ζώων τα οποία υπεραγαπά, τα μιλά και τα προσέχει μέρα και νύχτα. Μετά από λίγο καιρό ο Griffin συναντά την Stephanie και το παλιό του πάθος για εκείνη ξαναζωντανεύει, αλλά ακόμα είναι ακρίτα αδέξιος και ¨χαμένος¨ για να την κάνει δικιά του. Τότε ήταν και η στιγμή που τα ζώα του πάρκου αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους και να βοηθήσουν τον σαστισμένο Griffin να κερδίσει την Stephanie, με ερωτικά κόλπα βγαλμένα από το ζωικό βασίλειο.

Με μια κουβέντα : Πως γίνεται ο Kevin James με τόσα παραπανίσια κιλά και με τέτοια παιδιάστικη συμπεριφορά να έριξε δυο θεογκόμενες, δεν μπορώ να καταλάβω.

Γενικά : Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν ταινίες που πραγματικά εύχομαι να μην είχα δει ποτέ μου. Κάτι τέτοιο μπορείς να πεις ότι συμβαίνει και με αυτή την ταινία, εύχομαι για σένα να μην την δεις και εύχομαι για μένα να μην την είχα δει ποτέ μου. Κάτι τέτοιες ταινίες γίνονται φυσικά μόνο για τα καθυστερημένα αμερικανάκια που γελούν με ότι βλακεία και αν τους βάλουν μπροστά στην μεγάλη οθόνη. Έτσι η ταινία είναι ένας απαρχαιωμένος συνδυασμός των ταινιών του Eddie Murphy όπου είναι γιατρός και μιλά με ζώα και με την σειρά ταινιών ¨Μια νύχτα στο Μουσείο¨. Οι παραγωγοί, λοιπόν, του έργου έχοντας για ατού την πιασάρικη υπόθεση θέλησαν να προσθέσουν μερικούς έχτρα πόντους στην ταινία με την επιλογή του Frank Coraci στην θέση του σκηνοθέτη, σε περίπτωση που δεν τον ξέρεις, σε ενημερώνω απλά ότι έχει σκηνοθετήσει αρκετές ταινίες του Adam Sandler, καταλαβαίνεις λοιπόν για τι ποιότητα μιλάμε… Να μην στα πολυλογώ η ταινία είναι για πέταμα, το χιούμορ της κυμαίνεται μεταξύ δευτέρας και τετάρτης δημοτικού, είναι ελάχιστο ή ίσως και ανύπαρκτο, με έναν πρωταγωνιστή που στις μισές σκηνές έκανε σαν 13χρονο με την συμπεριφορά του και τις υπόλοιπες ήταν τόσο κάφρος με τις γυναίκες που απόρησα πως γίνεται και καμία από τις συμπρωταγωνίστριες του δεν του άστραψαν κανένα χαστούκι για να τον βάλουν στην θέση του. Τέλος πάντων αυτός ο τύπος έχοντας προβλήματα με το πώς να ρίξει την καρακουκλάρα πρώην του δέχεται την βοήθεια των ζώων του πάρκου, των οποίων οι γλώσσες του πάνε ροδάνι. Έτσι βλέπουμε τον Griffin να κατουράει σε μια γλάστρα για να ¨σημαδέψει¨ την περιοχή του, τον βλέπουμε να παίρνει στάση επίθεσης σαν να ήταν βάτραχος (φυσικά και σκίζεται το παντελόνι του), τον βλέπουμε να πετά, σαν αετός (μα πως δεν έπεσαν τα πανιά από το ταβάνι) και φυσικά τον βλέπουμε να βγάζει βόλτα τον γορίλα του πάρκου με χαβανέζικο πουκάμισο και να τον πηγαίνει για μπύρες στα T.G.I.F! Τέλος πάντων στην ταινία γίνονται πολλά άκυρα και θα μπορούσα να γράφω μέρες για αυτά, αλλά νομίζω ότι το έπιασες το μήνυμα. Κλείνοντας δεν θα μιλήσω καθόλου για ερμηνείες, ούτε για τίποτα άλλο, γιατί δεν νομίζω να ενδιαφέρει και κανένα σε αυτό το σημείο, το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι πως η ταινία είναι κάτω του μετρίου και δεν αξίζει να την δεις για κανένα λόγο.

Η Ατάκα :Bear: «Ο τύπος δεν είναι εκπαιδευόμενος, νομίζω ότι χάνουμε τον χρόνο μας μαζί του».

Ποιον θα έπαιζα : Μου άρεσαν οι δυο αρκούδες.

Αγαπημένη σκηνή : Η μια και μοναδική σκηνή που μου άρεσε ήταν όταν ο ελέφαντας προσπαθούσε να υπνωτίσει τον Griffin με την προβοσκίδα του.

Χειρότερη σκηνή : Ήταν άπειρες, δεν ξέρω πια να πρωτοδιαλέξω.

Δες την : Πως λέμε ότι θα αυτοκτονήσω με υδατάνθρακες, έτσι τώρα θα λέμε θα αυτοκτονήσω με μια ταινία.

Μην την δεις : Αν έχεις και λίγη τσίπα επάνω σου.

Με ποιον να την δεις : Μετά μικρά ανιψάκια σου.

Μην την δεις με : Το υπόλοιπο σοι σου.



1 σχόλιο:

  1. Κλεάνθη, αρκουδάκος λοιπόν!
    την είδα το καλοκαίρι, καλούτσικη, ελαφριά, η ατάκα που έβαλες με κάλυψε!
    άσε που το σκεφτόμαστε κι εμείς πολλάκις σε διάφορες περιπτώσεις!
    τώρα τελευταία βλέπω διάφορες ταινίες, αλλά έχω μια μουργέλα!!
    θα μου περάσει, ελπίζω.
    ελπίζω επίσης να είστε όλοι σας καλά.
    γεια από βροχερό Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis