fwto

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Lucía y el sexo


Υπόθεση : Η Lucía (Paz Vega) είναι μια νεαρή σερβιτόρα που δουλεύει σε ένα εστιατόριο κάπου στην Μαδρίτη, δέχεται ένα τηλεφώνημα από το αγόρι της τον Lorenzo (Tristán Ulloa), ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει πέσει σε κατάθλιψη καθώς το τελευταίο του μυθιστόρημα τον έχει στοιχειώσει. Η Lucía πηγαίνει να τον βρει, αλλά εκείνος είχε εξαφανιστεί, από ένα τηλεφώνημα μαθαίνει ότι το αγόρι της πέθανε. Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση φεύγει από την Μακρινή και βρίσκει καταφύγιο σε ένα νησί της Μεσογείου. Εκεί, με τον φρέσκο αέρα και τον εκτυφλωτικό Ήλιο, θα αρχίσει να ανακαλύπτει τις σκοτεινές γωνίες της σχέσεις της παρουσιάζοντας τες σαν σκηνές από μυθιστόρημα.

Με μια κουβέντα : Και όλοι είχαμε να λέμε για το βυζί της Lucía, όλοι… Έκτος από την Νικολέτα που κοίταζε τα χαμηλοτάβανα σπίτια των ισπανών.

Γενικά : Λοιπόν με αυτή την ταινία φίλε/ξαναμμένε αναγνώστη θα ανάψουν τα αίματα, ήρθε η ώρα για μια πολύ σεξουαλική ταινία, όπου στο μεγαλύτερο μέρος της κανένας από τους ηθοποιούς δεν φοράει ρούχα. Η ταινία είναι αρκετά καλή, παίρνεις άπλετο μάτι, μιας και αυτός είναι ο στόχος του αφιερώματος μας. Η θεότητα Paz Vega είναι υπέροχη στην ταινία, βέβαια έχει πιο κοντό μαλλί αλλά δεν βαριέσαι το στήθος είναι που μετράει, που μπορεί για μερικούς να ήταν νορμάλ σε μέγεθος, αλλά όλοι τελικά συμφώνησαν πως κοίταζε τον θεό και έψελνε μαζί μας αλληλούια! Μαζί με την Vega συναντάμε την Najwa Nimri η οποία έκτος από πολύ ωραία γυναίκα είναι και πάρα πολύ καλή ηθοποιός, δεν θα ξεχάσω ποτέ τους ¨Εραστές του Άρτιου Κύκλου¨ (Πολύ καλή ταινία, τραγικό τέλος!). Μέχρις στιγμής έχουμε 2 όμορφες γυναίκες, τώρα βαλε άλλη μια, την σπιρτόζα και σταχπινογαργαλιάρα Elena Anaya. Αυτές λοιπόν οι τρεις πανέμορφες γυναίκες κάνουν σεξ (στην ταινία φυσικά) με τον Tristán Ulloa ο οποίος είναι κυριολεκτικά για φτύσιμο. Να σκεφτείς πως αφού τέλειωσε η ταινία δυο πράγματα λέγαμε. Πρώτον για το στήθος της Vega και δεύτερων, πως κατάφερε αυτή η μύξα ο Ulloa να ρίξει στο κρεβάτι τρεις από τις ομορφότερες ηθοποιούς της Ισπανίας. Αλλά επειδή ξέρω ότι υπάρχουν και μερικές καυτές αναγνώστριες θα σας πω ότι κάτι έχω και για σας. Σας παρουσιάζω τον Daniel Freire που μπορεί να σου φαίνεται λιγάκι σιτεμένος αλλά στην σκηνή με την λασποθεραπεία όταν είδαμε αυτό που έπρεπε να δούμε, όλοι κάναμε ένα βήμα πίσω από την τρομάρα μας (καταλαβαίνεις!.........!). Τώρα ήρθε η ώρα να σου πω ότι η ταινία ναι μεν είναι καλή και σε κρατάει, είναι όμως και λίγο μπερδεμένη και υπάρχουν μερικές στιγμές όπου το θέμα γίνεται λίγο μακάβριο. Μην φανταστείς τίποτα τρομερό, απλά από κάποιο σημείο και μετά το σεξ μειώνεται και η ταινία παίρνει μια μικρή χροιά από αρχαία τραγωδία, που όπως συμβαίνει πάντα στο τέλος ο θεατής λυτρώνεται! Η Λουσία και το σεξ είναι μια πολύ καλή ταινία, με όμορφη μουσική, ωραία φωτογραφία, ωραία κορμιά και φέρνει μαζί της το καλοκαίρι!

Η Ατάκα : Lorenzo: Το πρώτο πλεονέκτημα στο τέλος της ιστορίας, είναι πως δεν τελειώνει. Πέφτει σε μια τρύπα και η ιστορία αρχίζει ξανά από τη μέση. Το δεύτερο και πιο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να αλλάξεις πορεία, αν με αφήσεις… αν μου δώσεις χρόνο… (και ότι κατάλαβες, κατάλαβα!)

Ποιον θα έπαιζα : Θα έπαιρνα τον ρολό του Lorenzo, γιατί μην ξεχνάς πως έριξε τρεις στο κρεβάτι!

Αγαπημένη σκηνή : Κάποια στιγμή όπου η Lucía είναι στο δωμάτιο της και ανοίγει τα παράθυρα και την χτύπα το φεγγαρόφωτο.

Χειρότερη σκηνή : Η σκηνή όπου η Lucía, εκεί που περπατούσε στα βραχεία έπεσε εντελώς αναπάντεχα μέσα σε μια τρύπα, τρόμαξα τόσο πολύ που άρχισα να την βρίζω την αλαφροΐσκιωτη.

Δες την : Για το σεξ, για την φωτογραφία και για την περίεργη και καυτή ιστορία της.

Μην την δεις : Αν είσαι πολύ σεμνός.

Με ποιον να την δεις : Με την καινούργια κοπέλα που βγαίνεις, βάλτην στο dvd και σε 10 λεπτά θα σου κάνει ότι κάνει και η Lucía στο έργο!!!

Μην την δεις με : Θεοσεβούμενους ανθρώπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis