fwto

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

IN THE REALM OF THE SENSES(1976)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ(...ΚΑΙ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ!!!)
παίζουν:Tatsuya Fuji,Eiko Matsuda
Σκηνοθεσία:Nagisa Osima


Κάπου στην Ιαπωνία, ένας άνδρας συνάπτει ερωτική σχέση με μια πρώην γκέισα, που είναι υπηρέτρια στο σπίτι του πρώτου! Η σχέση τους είναι τόσο παθιασμένη και έντονη σεξουαλικά που κάποια στιγμή δεν θα υπολογίζουν ούτε την ίδια τους την ζωή!Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!Είδα την συγκεκριμένη ταινία μια βδομάδα πριν τη βδομάδα των Παθών και η συνείδηση μου έκρινε πως δεν μπορούσα μεγαλοβδομαδιάτικα να κοτσαρω τέτοια ταινία, οκ γίνονται πολύ χειρότερα στον κόσμο από αυτό το πταίσμα αλλά personal opinion!
Anyway αφού έχουμε ψιλοχωνέψει το αρνάκι και όλα τα σχετικά, να σας πω ότι απογοητεύτηκα οικτρά με την ταινία,γιατί τελικά πέφτει και αυτή στην παγίδα να προκαλεί οπτικά και οι άλλες αισθήσεις πέφτουν σε χειμερία νάρκη κανονικότατα(το λέω γιατί σύμφωνα με δήλωση του σκηνοθέτη σκοπός της ταινίας ήταν να εξιτάρει όλες τις αισθήσεις μας.....απατάται λέω εγώ!)!
Αυτοί οι Γιαπωνέζοι,αν και οκ εδώ είναι αρκετά ρεαλιστικοί, κατ εμέ είναι πολύ ψυχροί άνθρωποι , σαν ρομποτάκια θα έλεγα και με ξενέρωσαν γιατί δεν έβγαζαν κανενα συναίσθημα!Βέβαια δεν είναι λίγα τα αριστουργηματα που μας έχουν χαρίσει αλλα τι να κάνω τώρα!
Είναι λοιπόν μια γκέισα και καψουρευεται τρελά τον κύριο του σπιτιού!Αλλά τι το θες μιας και αφού το κάνουν μια, μετα δεν έχουν σταματημό!Το κάνουν παντού,με όσους τρόπους υπάρχουν (σχεδόν)και χωρίς να νοιάζονται αν τους βλέπουν κιόλας, αφού κάποιες φορές το έκαναν και με συνοδεία live μουσικής παρακαλώ!!!!!!!
Νομίζω το μεγαλύτερο θεματάκι το είχε η γκέισα γιατί πολύ ζήλευε ρε παιδάκι μου και οκ το απολάμβανε πολύ, αλλά φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά!
Εεε και αφού τα έχουμε δει όλα , δεν βλέπουμε και τίποτε άλλο άλλωστε!!!! Καταντάει μονότονο πια, η μαντάμ κάνει αυτό που κανένας άνδρας δεν θα ήθελε να ζήσει και νομίζω θα πονέσει όποιος κι αν το δει!!!!
Μετά λοιπόν την απαξιωτική μου άποψη να σας πω και το μόνο θετικό που είδα στην ταινία και ήταν μια ατάκα βασικά, όταν έχοντας πάει σε μια καντίνα το ζευγάρι και μη έχοντας να πληρώσουν η γυναίκα δείχνει το μ.. και λέει στον ψητά ότι θα του κάτσει και εκείνος της απαντά κορυφαία ότι το μόνο που μπορεί να κάνει με το ''πιστολάκι''είναι να κατουρήσει!!χαχα!Θεός?????
Κατά τα άλλα δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο δες τη, γιατί είχε γίνει πασίγνωστη στην εποχή της και είχε προκαλέσει θόρυβο στα μάτια ε και ήταν και αληθινή ιστορία,λίγο το έχεις!!!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?ΓΕΛΙΟ)-1\5 
καταντἀνε γελοιοι από ένα σημείο και μετά!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0\5 
δεν χρειαζεται!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-5\5 
πολύ sex και άλλα σχετικά που δεν κάνει να αναφέρω, φάτε μάτια ψάρια δηλαδή!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-1\5 
εεεε μα όταν ο άλλοςσου πετάει ότι πετάει, τρέμει το μάτι σου ή γυαλίζει κιόλας, ότι βολεύει τον καθένα!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-2\5 
εγώ συγγνώμη αλλά σκυλοβαρέθηκα δεν με άγγιξε καθόλου μήτε αισθήσεις μήτε τίποτα άλλο!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5 
σιγά μη κάτσω να σκεφτώ κιόλας!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-1\5
κοίτα οι πρωταγωνιστές εδώ δεν έχουν  τη χάρη των πορνοσταρ αλλά προβάλλουν τα φυσικά τους προσόντα!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-2\5
αυτά τα ξενερουά ιαπωνέζικα τραγουδάκια!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-6\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis