fwto

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

The Sweetest Thing


Υπόθεση : Η Christina (Cameron Diaz) έχει περάσει χρόνια αποφεύγοντας ενοχλητικούς άντρες, μέχρι την στιγμή που γνώρισε τον Peter Donahue (Thomas Jane) σε ένα κλαμπ, στο οποίο είχε πάει μαζί με τις φίλες της Courtney (Christina Applegate) και Jane (Selma Blair). Χάνοντας όμως την ευκαιρία για να τον ξαναδεί, της γίνετε έμμονη ιδέα και μαζί με τις φίλες της, αποφασίζει να πάει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και να τον βρει στον γάμο του αδελφό του. Άραγε το ταξίδι αυτό θα έχει τα ευχάριστα αποτελέσματα που η Christina περιμένει;


Με μια κουβέντα : Όσες φορές και να την δω, πάντα το ευχαριστιέμαι!


Γενικά : Αυτή η ταινία γιατί έχει τέτοια χαμηλή βαθμολογία στο IMDb δεν θα το καταλάβω ποτέ. Είναι από τις ταινίες που θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρίων από τις απίστευτα σουρεαλιστικές σκηνές της και θα σε κάνει να θες να την δεις ξανά και ξανά με όλους τους φίλους σου. Λοιπόν από σκηνοθεσία μην περιμένεις τίποτα το ενδιαφέρον ή το τρομερό, είναι μια απλή κωμωδία της σειράς. Το σενάριο βεβαία τα σπάει, έχει πανέξυπνες ατάκες και τρελά σκηνικά, που θα σε κάνουν να λυθείς στο γέλιο. Οι Cameron Diaz είναι φυσικά κούκλα, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μια κοπέλας που έχοντας πληγωθεί πολύ από τους άντρες, έχει απομακρυνθεί από την ιδέα της εύρεσης του τέλειου άντρα. Η Christina Applegate σε έναν πάνω κάτω ίδιο ρόλο με εκείνο της Cameron αλλά σαφώς πιο αβανταδόρικου σε ατάκες και στιλ. Το άλλο άκρο της παρέας η Selma Blair που είναι το ταπεινό χαμομηλάκι, που με τις οδηγίες των φίλων της ανοίγετε επικίνδυνα στα ερωτικά παιχνίδια με αποτέλεσμα να βλάψει μέχρι και τις αμυγδαλές της (Αναφέρομαι στην αγαπημένη σκηνή, λίγο πιο κάτω…). Η ηρωίδα λοιπόν της Cameron ερωτεύεται ξαφνικά έναν τύπο που γνώρισε σε ένα κλαμπ, μην έχοντας πολλές πληροφορίες Selma Blair για το ποιος είναι, πηγαίνει μαζί με την Christina Applegate σε μια μικρή πόλη για να βρουν αυτόν τον άντρα που γίνεται κουμπάρος στον γάμο του αδελφού του. Στην διάρκεια της διαδρομής γίνονται ξεκαρδιστικά περιστατικά ενώ η Selma Blair μένοντας πίσω στην πόλη, αντιμετωπίζει τα δικά της σεξουαλικά προβλήματα. Φτάνει όμως, πολλά είπαμε και δεν χρειάζεται, πρέπει να την δεις αυτή την ταινία αν σου έχει ξεφύγει, να γελάσει και λίγο το χειλάκι σου βρε αδελφέ!


Η Ατάκα : The penis song: «Το σώμα μου είναι ταινία και το πέος σου ο πρωταγωνιστής!»


Ποιον θα έπαιζα : Οποιαδήποτε από τρεις πρωταγωνίστριες δεν με χαλάει.


Αγαπημένη σκηνή : Νομίζω ότι η σκηνή όπου η Applegate και η Cameron γυρίζουν από τον γάμο και βρίσκουν μέσα στο διαμέρισμα τους, παπάδες, πυροσβέστες, αστυνομικούς, περιέργους περαστικούς, ζητιάνους, καλόγριες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, ενώ στο κρεβάτι βλέπουμε την Selma Blair να προσπαθεί να βγάλει από το στόμα της το πέος του γκόμενου της και εκεί που λες ότι δεν γίνεται πιο μεγάλη τρόμπα (Πάντα με την καλή έννοια), αρχίζουν όλοι να τραγουδάνε Aerosmith!


Χειρότερη σκηνή : Δεν έχω.


Δες την : Για να ευχαριστηθείς επιτέλους κωμωδία!


Μην την δεις : Αν είσαι ξινός.


Με ποιον να την δεις : Τυπικά είναι μια ταινία που απευθύνεται σε γυναικείο κοινό, οπότε προτείνω στην καμένη αναγνώστρια του Blog να μαζέψει την γυναικοπαρέα της και να την απολαύσουν με μπόλικο ποπ κόρν και σανγκριά!


Μην την δεις με : Τους πολύ ¨άντρες¨ φίλους σου, που μυρίζουν ιδρωτίλα από χιλιόμετρα και που περπατάνε σαν να έχουν συγκαεί στα από τέτοια τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis