fwto

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

GOING THE DISTANCE(2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΗΣΜΟΝΙΟΥΝΤΑΙ????
Παίζουν:Drew Barrymore,Justin Long,
Christina Applegate
Σκηνοθεσἰα:Nanette Burstein

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ, ΚΩΜΩΔΙΑ

Καλοκαίρι στη Νεα Υόρκη!Εκείνος μουσικός παραγωγός.Εκείνη , ασκούμενη δημοσιογράφος που διψά για καριέρα!Συναντιούνται, και μοιραία φτάνουν στο κρεβάτι.Ξεκαθαρίζουν ο ένας στον άλλο πως δεν είναι έτοιμοι για σχέση!Ελα όμως που η ζωή τους τα φέρνει αλλιώς!Ερωτεύονται, αλλά εκείνη σε έξι βδομάδες φεύγει για Σαν Φραντσισκο!
Θα αντέξουνε από μακριά??

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αυτοί οι 2 πάνε πακέτο, δεν θα χωρίσουνε ποτέ! ο λόγος για τους 2 πρωταγωνιστές που και κινηματογραφικό ζευγάρι είναι εδώ, αλλά και στην πραγματικοτητα!
η χημεία μεταξύ τους είναι απίστευτη και αυτό ευτυχώς φάνηκε και στο γυαλί!Παίζουν τόσο φυσικά και άνετα και φαίνεται πως καλοπερνάνε!
Είχα ακούσει καλά λόγια για αυτή την ταινία, αλλά πίστευα πως όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι!Σε κάνει να νιώθεις πως παρατηρείς την ιστορία πραγματικών,ερωτευμένων ανθρώπων!
Η drew όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει και φαίνεται πως έχει ωριμάσει αρκετά,πράγμα που βγαίνει στον τρόπο που παίζει, αφού και κωμικά ανταποκρίνεται και στα πιο κοινωνικά και σοβαρά, όταν το απαιτεί ο ρόλος!
ο σύντροφος της άκρως συμπαθητικός,χαρίζει αρκετές στιγμές γέλιου στην ταινία , αν και πολλοί κριτικοί κυριως, λένε πως η υποκριτική του εδώ,''μπάζει'' και το βάρος πέφτει στην drew!
η christina applegate από την πλευρά της, ευτυχώς έχει διαλέξει την κωμική οδό γιατί πολύ της πάει από την εποχή του παντρεμένοι με παιδιά ακόμη φαινόταν, και αν και δεν ήταν πρωταγωνίστρια, ούτε είχε μεγάλη διάρκεια εμφανίσεων στην ταινία , όσο εμφανίζεται το πήγε πολύ καλά!
Αν με ρωτάτε, για το αν η ταινία αντιμετωπίζει ρεαλιστικά το θέμα'' σχέση εξ απόστασης'' θα σας πω πως όχι, νομίζω η οπτική της ''πετάει λίγο στα ροζ σύννεφα'' και κοινώς είναι πέρα για πέρα αδύνατη και η αντιμετωπιση του θέματος ειναι ελαφρώς επιφανειακή!
Θεωρώ σχεδον πάντα,πλην εξαιρετικών περιπτώσεων, πολύ δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση εξ αποστάσεως και ειδικά όπως το περιγράφει η ταινία , για να παραμείνουμε στο κινηματογραφικό κομμάτι!
Εδώ η ταινία σίγουρα έμπασε και αν έβλεπες αντικειμενικά το έργο θα έλεγες τι μπαρούφες δείχνει εδώ πέρα!AΛΛΑ και χρησιμοποιώ κεφαλαία , η ταινία είναι τόσο κεφάτη,με αρκετές σκηνές γέλιου και τόσο κουλ, ,που κάνεις τα στραβά ματια και αποφασίζεις να περάσεις μιαμιση ώρα με παρείτσα, γέλιο και ποπ -κορν!
κινηματογραφική απόλαυση για όσους ζητούν στιγμές χαλάρωσης και εγκεφαλικής ανάρρωσης,κοινώς δεν χρειάζεται να το κάψεις το μυαλό με ότι δεις, απλά δες και γέλασε!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?-3\5
ααα!πολύ!δεν το περιμενα!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?-0\5
ευτυχώς όχι!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-4\5
οι 2 αυτοί ηθοποιοί ταιριάζουν απόλυτα!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5
όχι!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-1\5
αντέχουν ή δεν αντέχουν??

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-5\5

αν και, οκ ίσως αν τη δεις αντικειμενικά έχει κάποιες αδιάφορες σκηνές , η φυσικότητα των 2 ηθοποιών σε παρασύρει!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5
ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-4\5
Καλά μουσικά κομμάτια!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-7\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis