fwto

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

A LOT LIKE LOVE(2005)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
I CHOSE YOU FIRST!
Παίζουν:Ashton Cutcher,Amanda Peet
Σκηνοθεσία:Nigel Cole


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Ο Oliver γνωρίζει τη Mary και η Mary τον Oliver.Φαίνεται ότι η σχέση τους δεν θα κρατήσει για πολύ αφού η mary δεν είναι έτοιμη για δεσμεύσεις.Τα χρόνια περνούν και οι δυο τους ξανασυναντιούνται κατά καιρούς και από ότι φαίνεται μια φλόγα σιγοκαίει ακόμη μέσα τους και η έλξη του ενός για τον άλλο είναι μεγάλη.Θα ξεπεράσουν τους φόβους τους και θα τα βρουν επιτέλους?νομίζω όλοι ξέρουμε τι θα επιλέξουν!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Παλιά ταινιούλα αλλά αγαπημένη!!Το στόρυ δεν είναι τίποτε σπουδαίο οκ 2 άνθρωποι που ενώ βλέπουν πως ταιριάζουν, όοοχι !εκεί να μας ζορίσουν και να μας παιδέψουν?δεν το παραδέχονται και το τραβάνε το σκοινί!πως αλλιώς θα βγει η ταινία!
Τεσπά , ο Ashton μας συνηθίζει είτε σε αισθηματικά είτε σε κωμωδίες και καλά κάνει αφού του πάει τόσο πολύ (το πιο σοβαρό δεν του πάει βλέπε butterfly effect!αν και καλά τα πήγε!)και γελάς μαζί του , είναι και τον κατατάσσω στους καλούς σύγχρονους κωμικούς ηθοποιούς!Ταιριάζει αφάνταστα με την amanda peet που επίσης είναι πολύ γλυκιά ηθοποιός αν και αρκετά παραμελημένη !
Την έχω δει αρκετές φορές και κάθε φορά μου αρέσει είναι ευχάριστη και πολύ γλυκιά,και απολαμβάνω τόσο τη μουσική του, όσο και το τέλος εκεί όπου οι 2 πρωταγωνιστές βγαίνουν φωτό οι 2 τους σε σοβαρές και πιο.. αστείες πόζες!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-2\5
χμμ, κάτι ψιλά!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ(ΚΛΑΜΑ)-0\5
μπα...

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-4\5
αντε ρε παιδιά μη το ζορίζετε τόσο!!!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
μπα....

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ - ΒΙΑ)-0\5
όχι

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3,5 \5
θα το πάρεις το κορίτσι?

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5
όχι!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-4\5
αχ !έχει πολύ καλή μουσικούλα!!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-6,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis