fwto

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

HOT FUZZ(2007)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΦΟΝΟΙ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ!
Παίζουν:Simon Pegg,Marin Freeman, Bill Nighy
Σκηνοθεσία:Edgar Wright

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ,ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΘΡΙΛΕΡ

Ο nickolas angel είναι αστυνομικός στο Λονδινο!Είναι πολύ καλός στη δουλειά του!τόσο καλός που οι συνάδελφοι του και οι ανώτεροι του θέλουν να τον ξαποστείλουν με μετάθεση σε ένα μικρό χωριό!
Ο Nickolas αρχικά αντιδρά αλλά αφού και η κοπέλα του τον χωρίζει δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πάει!Εκεί τα πράγματα είναι ήσυχα..πάρα πολύ ήσυχα!Το χωριό έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές το χωριό της χρονιάς και όλοι είναι ιδιαίτερα φιλήσυχοι.Ώσπου κάποια στιγμή ένα παράξενο ατύχημα λαμβάνει χώρα στην περιοχή και ο μοναδικός που υποπτεύεται φόνο είναι ο nickolas!όλοι τον αποδοκιμάζουν αλλά αυτός είναι αποφασισμένος να βάλει σε τάξη την περιοχή!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Άργησα(πόσοι μήνες πια βρίσκεται στα προσεχώς αυτή η ταινία?) αλλά έπρεπε να ξαναδώ αυτή την καταπληκτική ταινία άλλη μια φορά , διότι τη θεωρώ μια από τις καλύτερες ever!!
Παρωδία των αστυνομικών σειρών, με ατάκες που σε αφοπλίζουν από την αρχή ακόμη του έργου, καυστικό χιούμορ, δόσεις θρίλερ και τρόμου που όμως δεν σε απωθούν αλλά αντίθετα σε κάνουν να κολλάς τα μάτια στην οθόνη να δεις τι θα γίνει!
Άψογη σκηνοθεσία και το δίδυμο των αστυνομικών (simon pegge,nick frost)σπάει κόκκαλα!!
Αν δεν το ξέρεις ο simon είχε πρωταγωνιστήσει στο shawn of the dead , αγγλική παρωδία των ταινιών zombie που επίσης σου προτείνω να δεις ανεπιφύλακτα!(υπάρχει και στο blog)
Aξέχαστες σκηνές,εκεί όπου κάποιος παίρνει να κάνει δήλωση εξαφάνισης για τη ..χήνα του και αφήνει τον εργασιομανή nickolas άφωνο αλλά και η τελική σκηνή με όλους τους αστυνομικούς και δολοφόνους μέσα στο χωριό και το super!! όπως και πολλές άλλες που δεν θα μαρτυρήσω!
Μετά από αυτές τις δυο αγγλικές ταινίες καταστάλαξα στην άποψη πως τελικά οι βρετανοί έχουν πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ!ελπίζω να συμφωνήσετε!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-5\5
black,english humor!just perfect!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ(ΚΛΑΜΑ)-0\5
i don 't think so!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-1\5
not much!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-0\5
just enjoy!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ - ΒΙΑ)-3\5 sometimes!but don't worry!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-5\5
steady, ready , action!!!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-3\5
!!!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-3\5
nice!!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-9\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis