fwto

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

DEATH AT A FUNERAL(2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΚΗΔΕΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!
Παίζουν:Martin Laurence,Chris Rock,
Keith David,Peter Dinklase,Danny Glover,
James Marsden
Σκηνοθεσία:Neil LaBute

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΚΩΜΩΔΙΑ

Μια οικογένεια μαζέυεται για την κηδεία του πατέρα τους.Αναμεσα σε διαμάχες και ανταγωνισμούς τα 2 μεγαλύτερα αδέρφια δέχονται την επίσκεψη ενός μυστηριώδους ανθρώπου που απειλεί να διαταράξει την ηρεμία και διεξαγωγή της κηδείας με ένα συνταρακτικό μυστικό.Τα αδέρφια λοιπόν, μέσα από τραγελαφικές και αστείες καταστάσεις προσπαθούν να αποφύγουν το ρεζιλίκι.




Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αν και δεν θυμάμαι τη βρετανική version της ταινίας , ομολογώ πως και αυτή η αμερικανική δεν με απογοήτευσε.Είμαι βέβαια περισσότερο λάτρης των original films αλλά σαφώς πολλές φορές υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Αστεία ταινιούλα με αρκετές φάσεις που σε κάνουν να κουνάς τα χείλη σου, ξεκινώντας από τον αραββωνιαστικό της μιας εκ των αδελφών που αντι για ηρεμιστικά παιρνει ναρκωτικά και κάνει άλλα ντ'άλλων , (μιλάω για το θεό MARSDEN ,έπαιζε και στο FANTASTIC FOUR, και χάρη του ρόλου του εδώ τον απολαμβάνουμε γυμνό!!ασχημος!!!???απαπα! απορώ πως τον κοιτούν εκεί στο america τα γυναικεία πλήθη!!αστειεύομαι εννοείται!!)
Στη συνέχεια πολύ γέλιο βγάζει ο ανερχόμενος θα έλεγα KEITH SMITH(έπαιξε πρόσφατα με τον BRUCE WILLIS) που θα γίνει μεγάλο νούμερο ελπίζω, και δεν θα μας απογοητεύσει στη συνέχεια, παιζει έναν κατά φαντασία ασθενή και σπάει τα νεύρα όλων.
Για πολλούς γέλιο βγάζει και ο παλιός αλλά αλλιώς, DANNY GLOVER(LEATHAL WEAPON) που παίζει τον δύστροπο θείο και τα λέει έξω από τα δόντια.Καλός κατ'εμέ, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
Κατά τα άλλα δεν σε κουράζει καθόλου σαν ταινία, έχει ίσως ένα 2 παρατραβηγμένα αστεία, αλλά δεδομένης της προηγούμενης επιτυχίας η ταινία κινείται σχεδόν σίγουρα προς αυτή(την επιτυχία εννοώ).
Για να είστε σίγουροι πια, είναι καλύτερα να νοικιάσετε,κατεβάσετε τη βρετανική και τα συμπεράσματα δικά σας!!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-3\5
κάτι λέει.

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0\5
αν και σε κηδεία, μακριά από μας!!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?
(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-0\5
Μπα...

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5
μη φοβάσαι δεν θα δεις το φάντασμα του πατέρα να πλανάται στην ταινία.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3\5
έχει γέλιο και τη βλέπεις ευχάριστα.

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΣΚΕΨΗ)-0\5
χαλάρωσε και δες την ταινιούλα σου.

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-1\5
παίιρνω σαν οπτικό εφέ το θεικό σώμα του MARSDEN,θεός απλά!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-1\5
Μπα...

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:5,5\10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis