fwto

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

SHE 'S OUT OF MY LEAGUE(2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΠΟΥ ΠΑΩ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ?
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!
Παίζουν:Jay Baroushel,Alice Eve,Lindsay Slone
Σκηνοθεσία:Jim Field Smith

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ,ΚΩΜΩΔΙΑ

Ο KIRK(JAY BAROUSHEL) είναι ένα νέο παιδί, που δεν έχει και πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση λόγω έλλειψης ομορφιάς,στυλ και αυτόνομης ζωής!.Πιστεύει πως είναι ''πενταράκι'' και καμία ομορφότερη κοπέλα από αυτόν δεν θα έφτιαχνε μαζί του σχέση.Περιέργως όμως, μία μέρα γνωρίζει τη Molly(ALICE EVE),ένα ξεκάθαρο ''δεκαράκι''πανέμορφη,γλυκιά που θα δείξει ενδιαφέρον για αυτόν και οι κανόνες του θα ανατραπούν παντελώς.



Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Περιμένοντας να δω μια σαχλοκωμωδία ,αμερικάνικου τύπου , με ηλίθια,κρύα και χοντροκομμένα αστεία,σκηνές υπερβολής και απείρου κάλλους ή αηδίας καλύτερα(όχι ότι απουσίαζαν, απλά δεν ήταν σε μεγάλο βαθμό), βρέθηκα να την πατάω και εγώ σαν τον πρωταγωνιστή.!!οκ η ταινία δεν είναι οσκαρική,ούτε τόσο ρομαντική όσο θα έπρεπε πάντως την παρακολούθησα ευχάριστα.
Ο πρωταγωνιστής μας έχει θάψει τελείως τον εαυτό του ,την έχει δει λίγο ΄΄ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ''σε αρσενική version και ελληνική(σε σύγκριση με το βραζιλιάνικο που ήταν όντως άσχημη) αφού δεν τον λες άσχημο αλλά γλυκούλη και έχοντας μόλι χωρίσει πιστεύει πως δεν έχει στον ήλιο μοίρα.Βέβαια η ζωή θα του φέρει τα πάνω κάτω όταν θα γνωρίσει τη molly!μια θεά!κατ' άυτόν, που βέβαια και αυτή, κάτι άλλο είχε στο μυαλό της όταν του την έπεσε.Όμως γνωρίζοντας τον βλέπει ότι είναι πολύ γλυκό αγόρι,ειλικρινές και πάνω από όλα μαζί του είναι ο εαυτός της.Ο KIRK όμως δεν τα βλέπει όλα αυτά με αποτέλεσμα να νιώθει ανεπαρκής και να είναι σε ανάμμενα κάρβουνα!!!
Όλο αυτό, μου θύμισε και κάτι αλλο ελληνικής εκδοχής πάλι!(μα τι γίνεται μας αντιγράφουν?ειμαστε της μόδας δε λέω, αλλά και τόσο πια!) και τι άλλο. από το ''ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ'' με τους Χαραλαμπόπουλο και Λέχου,και τη φράση του πρώτου όταν είναι μαζί στην παραλία ,που αναφωνεί βλέποντας το τέλειο σώμα της ''που πάω ο καραμήτρος? ''
Μια τανία λοιπόν με πολλές ελληνικές παραπομπές όπως καταλάβατε, που μας λέει πως πανω από όλα έχει σημασία η πίστη στον εαυτό μας!
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΄΄ΑΣΧΗΜΩΝ΄΄ ΛΟΙΠΟΝ!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-1,5\5
Εχει κάποιες αστείες σκηνές αλλά είναι πολύ αστεία εκείνη στο αεροπλάνο , πραγματικά απρόβλεπτη!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0\5
δεν υπάρχει λόγος

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-2,5\5
μπορείτε και καλύτερα παιδιά!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5
δεν υπαρχει λόγος

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?
(ΑΓΩΝΙΑ-ΔΡΑΣΗ)-3\5
Θα το πάρεις το κοριτσι?αν το πάρεις μην το παιδεύεις!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-1\5
Η ασχήμια βρίσκεται στην ψυχή!και εγω θα πω: ναι καλά!αλλά η εξωτερική εμφάνιση πάντα κάνει την πρώτη εντύπωση!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-0\5
Μπα...

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK)-2,5\5
χαριτωμένα ανάλαφρα τραγουδάκια!!


ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:6,5\10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis