fwto

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

COCKTAIL(1988)

ΕΝΑΛΛΑΚΤIΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
COSMOPOLITAN,CUBA LIBRE KAI BLOODY MARY!
Παίζουν:Tom Cruise, Elisabeth Sue, Bryan Brown
Σκηνοθεσία:Roger Donaldson

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ

Ο BRIAN FLANAGAN(TOM CRUISE) είναι ένας νέος που μόλις έχει απολυθεί από το στρατό.Έχει πολλά όνειρα και φιλοδοξίες φτάνοντας στη Νέα Υόρκη.Σπουδάζει οικονομικά και ψάχνει δουλειά σε κάποια εταιρεία.Δυστυχώς όμως η ζωή τον προσγειώνει απότομα και καταλήγει να δουλεύει ως μπάρμαν.Γνωρίζει τον DOUG(BRYAN BROWN), αφεντικό του, φίλο του και συνεργάτη που του μαθαίνει όλα τα μυστικά της δουλειάς.Κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χωρίζουν, και ο Brian πηγαίνει στην Jamaica και εκεί θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, την νεαρή JORDAN(ELISABETH SUE).


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αυτή η ταινία δεν είναι καθαρόαιμη καλοκαιρινή απλά έχει αρκετά καλοκαιρινά πλάνα, υποτίθεται από τη jamaica και όταν την είχα δει, ένα ανοιξιάτικο απόγευμα, ήθελα να πάω θάλασσα.
Καταρχάς να σε προειδοποιήσω φίλε αναγνώστη αν δεν έχεις δει την ταινία, αν είσαι άνεργος πτυχιούχος ή μη, φοιτητής ή έστω προσπαθείς για μία καλύτερη τύχη στη ζωή, πως στα πρώτα 36' ταινίας θα σου φανούν λες και δείχνει τη ζωή σου ένα πράγμα(ρε μπας μη τη δεις καλοκαιριάτικα?)!!!
Εσύ να πηγαίνεις σε άπειρες συνεντεύξεις για δουλειά και κάθε βλάκας εργοδότης, με τα δίκια του ή μη, να σου λέει ότι δεν πληρείς τις προυποθέσεις.Και άντε εσύ να προσπαθείς μέχρι που αγανακτήσμένος τελικά καταλήγεις να κάνεις κάτι τελείως άσχετο από ότι ονειρευόσουν!
Ετσι και ο TOM,ο έρμος για οικονομικά και business ξεκίνησε και barman κατέληξε!Βέβαια, άντε αυτός ήταν και ωραίος είχε και τις επιτυχίες του, πήγε να βρει και μία πλούσια, της έκατσε μπας και του κάτσει καμιά δουλειά αλλά!το καλύτερο από όλαα!! βρήκε τουλάχιστον τον έρωτα της ζωής του!!
Αυτός τουλάχιστον ήταν τυχερός γιατί στη ζωή εμ! δουλεία δεν έχεις, ουτε ομορφιά έχεις, πολλές φορές ούτε τύχη στον έρωτα!τρέχα γύρευε δηλαδή!!!
Όμορφη ταινία, μέτρια σεναριακά και σκηνοθετικά με μπόλικο πάθος και έρωτα,αλλά και πολύ νοσταλγική μιας και γυρίστηκε στα τέλη των 80s' και για αυτό ψηφίζω δαγκωτό να τη δείτε ή ξαναδείτε!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-0\5 
μπα....

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-1\5 
στο τέλος γίνεται κάτι τραγικό!!όχι αυτό που φαντάζεσαι!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?
(ΑΙΣΘΗΜΑ-SEX)-2\5\5
sa la la la μέσα στο νερό, βόλτες μέ άλογα δίπλα στο κύμα που σκάει,λίγο αλκοόλ,λίγο καλοκαιρινός έρωτας ,όλα τα έχει.

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?
(ΦΟΒΟΣ-ΒΙΑ)-0\5 
όχι καλέ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΔΡΑΣΗ-ΑΓΩΝΙΑ)-3\5 
οκ δεν τρελάινεσαι για το τι θα γίνει πια,
αλλά θες να μάθεις μέχρι τέλους

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ)-1\5 
δεν ξέρω για τον TOM , εγώ πάντως μια κρεπερί θα την άνοιγα μπας και βγάλω λεφτά!ουφ!άτιμη κοινωνία!

ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)-1,5\5 
δεν είναι james bond χαλάρωσε!!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ(DOUNDTRACK)-4\5 
ρυθμοί και ακούσματα 80s'!!!!tutti frutti, don;t worry be happy,Addicted to love κ.α!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:6,5\10

ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ TRAILER ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis