fwto

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

COP OUT-- ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (2010)


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!)
Παίζουν
:Bruce Willis, Tracy Morgan, Juan Carlos Hernadez, Cory Fernadez, Ana De la Reguera,Adam Brody.Sean William Scott
Σκηνοθεσία: Kevin Smith

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΩΜΩΔΙΑ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

O Jimmy και ο Paul ( Bruce Willis και Tracy Morgan) είναι αστυνομικοί και συνάδελφοι. Μία μέρα όμως τα κάνουν κυριολεκτικά θάλασσα και τίθενται σε διαθεσιμότητα. Ο Jimmy όμως έχει ανάγκη χρήματα γιατί πρέπει να παντρέψει την κόρη του και δεν θέλει ο πατριός της να πληρώσει εκείνος τα έξοδα. Αποφασίζει λοιπόν να πουλήσει μία σπάνια κάρτα του baseball.
Στο κατάστημα όμως εισβάλλουν 2 ληστές και μαζί με τη λεία τους παίρνουν την κάρτα!Έτσι οι 2 αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν τους ληστές αλλά ο δρόμος τους είναι μακρύς και θα μπλεχτούν σε περιπέτειες.....

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Μία πάρα πολύ ευχάριστη και ανάλαφρη κωμική περιπέτεια. Μου θύμισε απίστευτα τις παλιές αστυνομικές κωμωδίες του 80 , αν και κάτι έλειπε. Ωστόσο , ο Bruce Willis , ισχυρό χαρτί για την ταινία, μου άρεσε πολύ γιατί νομίζω του πάνε γάντι οι κωμωδίες αλλά την παράσταση κλέβει ο συνάδελφος του ,Τracy Morgan) . O τύπος ήταν όλα τα λεφτά βγάζει αρκετό γέλιο και κάνει ωραίο δίδυμο δίπλα στον Bruce! Αν θέλετε να ξελαμπικάρετε με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και να χαλαρώσετε στον καναπέ δείτε την άφοβα!!

P.S ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,(ΤΟΝ CLOONEY ΕΝΝΟΩ , ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!)


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜOY

ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)- 3,5+ \5 E NAI ! NA ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ!!!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ) 0\5 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ !!

ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ - SEX) - 1\ 5
1ον Ο ΤRACY ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΕΡΑΤΟ , ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ Τ ΚΑΙ 2ον ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑ ΘΑ 'ΧΕΙ ΤΟ ΦΛΕΡΤΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ!

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?(ΣΚΕΨΗ) 0\ 5 Η ΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ POP CORN!

ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?( ΦΟΒΟΣ - BIA)- 0\5 ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΝ!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΑΓΩΝΙΑ-ΔΡΑΣΗ) - 3,5 \5 MA TI ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ?

ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ?(ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ) - 2\ 5 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΑ!

ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK) - 1\5 MΠΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ TRAILER - SOUND OF DA POLICE , HIP HOP KOMMATI!

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6,5+ \10





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis