fwto

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

OBSESSED(2009)

ENAΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ!
Παίζουν: Beyonce Knowles, Idris Elba, Ali Carter
Σκηνοθεσία: Steve Shill

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΘΡΙΛΕΡ ΑΓΩΝΙΑΣ

O Derek και η Sharon είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ἐχουν ένα παιδάκι, και ο Derek παίρνει προαγωγή και έτσι αγοράζουν σπίτι στα προάστεια.Στην εταιρεία του , προσλαμβάνεται ως προσωρινή υπάλληλος μία πολύ όμορφη αλλά και γεμάτη μυστήριο κοπέλα , η Lisa που αντικρύζοντας τον Derek φαίνεται να γοητεύεται από αυτόν. Από ότι φαίνεται όμως ο θαυμασμός και τα αισθήματα της πέφτουν στο κενό, αλλά εκείνη δεν θα σταματήσει να τον πολιορκεί!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Καταρχάς αν υπάρχουν τέτοιοι πιστοί άνδρες,παρακαλώ τυλίξτε μου έναν και στείλτε τον ταχυδρομικώς!Με μία τέτοια ωραία κοπέλα(Αli Carter, από το Heroes) ποιος θα αντιστεκόταν? Θα μου πείτε ο πρωταγωνιστής και ευτυχισμένος ήταν και ωραία γυναίκα είχε γιατί να μπει στον πειρασμό? καλά, το γεγονός ότι η κοπέλα μας κάνει νερά στην πορεία παίζει το ρόλο του, για να μην υποκύψει, αλλά οκ το προσπερνώ!
Καλή ταινία για να περάσεις την ώρα σου, ρηχή,με λίγο σασπένς κάτι χοντράδες στο σενάριο που βγάζουν μάτι αλλά δεν το βλέπουμε αυτό, ωραίους πρωταγωνιστές, τι άλλο να ζητήσει κανείς? Νομίζω τα λόγια είναι περιττά, τα τραγούδια της Beyonce πάντως είναι καλύτερα από την ταινία !

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

  1. ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ?(ΓΕΛΙΟ)-1\5 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΕΛΑΣΑ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΕΣ(απο εκεί εμπνεύστηκα τον εναλλακτικό τίτλο)!

  2. ΘΑ ΚΛΑΨΩ?(ΚΛΑΜΑ)-0,5 \5 - ENNOEITAI ΔΕΝ ΚΛΑΙΣ , ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ DEREK ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ! ΚΡΙΜΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!

  3. ΘΑ ΘΕΛΩ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΣ?(ΑΙΣΘΗΜΑ - SEX)- 0,5 \ 5 Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΙ, ΕΕ ΜΕΤΑ ... ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!

  4. ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?(ΦΟΒΟΣ -BIA)-- 0\5 ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

  5. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ?(ΑΓΩΝΙΑ-ΔΡΑΣΗ)- 1,5\5 IΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

  6. ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? (ΣΚΕΨΗ)- 0,5\5 ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ? ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ?

  7. ΘΑ ΔΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ? (ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ)- 0\5 MAΛΛΟΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ...

  8. ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ?(SOUNDTRACK) - 1\ 5 ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ BEYONCE , TO ''SMASH INTO YOU'' , ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ!

  9. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4,5 \10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis