fwto

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

COUPLES RETREAT(2009)



























ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:


ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!!


Παίζουν:Vince Vaughn,Jason Baterman,Faizon Love, Jon Favreau, Malin Akerman, Kristen Bell, Kristin Davis,Kali Hawk,Tasha Smith, Jean Reno
Σκηνοθεσία: Peter Billingsley


Ένα νεαρό ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του επειδή δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί. Όποτε αποφασίζουν πως πρέπει να πάνε διακοπές σε εξωτικό νησί όπου ειδικεύονται στην επαναθέρμανση των σχέσεων των ζευγαριών. Το μόνο τους πρόβλημα είναι το οικονομικό, οπότε πείθουν άλλα 3 φιλικά ζευγάρια να πάνε μαζί τους για να πετύχουν έκπτωση στο ταξιδιωτικό τους πακέτο! Η μόνη τους υποχρέωση είναι να ακολουθήσουν πιστά το πρόγραμμα που τους προτείνουν οι ειδικοί εκεί στο νησί, αλλιώς θα επιστρέψουν πίσω!Θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν ή θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα?


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ


Επειδή γράφουμε πιο πολύ για ταινίες που μας άρεσαν θέωρησα σωστό και δίκαιο να γράψω και για μία ταινία που δεν μου άρεσε για να επέλθει μία ισορροπία!Ήθελα να δω κάτι ανάλαφρο προχτές και λέω ααα! να αυτή εδώ πρέπει να ναι καλή!Γενικά τον πάω τον Vince Vaughn αλλά η ταινία του αυτή δεν μου άρεσε.
Η ταινία μιλά για τα προβλήματα και την κρίση που αντιμετώπιζουν τα ζευγάρια κατά την διάρκεια του γάμου τους με τρόπο που προσπαθεί να βγει προς τα έξω αστείος αλλά τελικά δεν το πετυχαίνουν. Ο Vince Vaugn (που έγραψε το σενάριο μαζί με τον J.Favreau) μιλά υπερβολικά πολύ στην ταινία πράγμα που μου σπάει τα νεύρα!Οι υπόλοιποι ηθοποιοί απλά υπάρχουν στην ταινία ΄΄έτσι για να φαινόμαστε και πολλοί'' και δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο στην ταινία.
Τα μόνα θετικά είναι οι καταπληκτικές σκηνές με θάλασσα που όμως μπορεί να λειτουργουν και αρνητικά για όσους δουλεύουν και δεν μπορουν να πάνε διακοπές και γενικά είναι άπιαστο όνειρο να βρεθείς στην Γαλλική Πολυνησία όπου έγιναν τα γυρίσματα!(φτώχεια καταραμένη!), αλλά και ο Reno.(αν και θα μπορούσε να ΄ναι καλύτερος). Αδιάφορη λοιπόν ταινία , που βλέπεται οκ είναι και ανάλαφρη χωρίς πολλές σκέψεις, αλλά υπάρχουν και πολυ καλύτερα πράγματα να κάνεις ή να δεις!


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ: 4\10


1 σχόλιο:

  1. Giati re paidia? einai gegonos oti o vince vaughn panta pernei ton kentriko rolo,poso mallon twra pou egrapse k to senario,alla egw thn eida prox8es k gelasa paaaara poly!nomizw oti to senario k oi dialogoi thn ekanan ligo diaforetikh apo tis koines komodies.anyway gnwmes einai autes,apla eipa na yposthriksw thn prox8esinh mu tainia :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ShareThis