fwto

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Love Happens



Υπόθεση : Ο Burke (Aaron Eckhart), είναι ένας επικοινωνιακός ομιλητής, του οποίου το βιβλίο πραγματεύεται την αντιμετώπιση του χαμού, ενός αγαπημένου προσώπου. Επισκεπτόμενος το Seattle, για ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο, συναντά τυχαία μια κοπέλα, την Eloise (Jennifer Aniston), που δουλεύει ως ανθοπώλισσα. Μετά την αρχική άρνηση της, ξεκινάνε μια σειρά από ραντεβού, αλλά είναι φανερό πως ο Burke έχει μέσα του ανοιχτούς λογαριασμούς με τον χαμό της γυναίκας του. Πρέπει λοιπόν να μάθει να αντιμετωπίζει το παρελθόν, για να μπορεί να ανοίξει τον εαυτό του σε μια καινούργια γυναίκα.


Γενικά : Καμία φορά, εκεί που δεν το περιμένεις, έρχεται και σε βρίσκει η αγάπη, πολύ μελό θα μου πεις και θα σου απαντήσω: που να δεις και την ταινία. Η ταινία επειδή πραγματεύεται τον θάνατο αγαπημένων προσώπων ίσως και να μην είναι και η πιο κατάλληλη επιλογή, όταν θες να δεις μια ταινία για να χαλαρώσεις. Περίμενα κάτι ανάλαφρο και ρομαντικό, φλερτ, καρδούλες, αρκουδάκια και αλλά τέτοια ανατριχιαστικά, αλλά δεν έπεσα μέσα. Οκ … είχε φλερτ και έναν έρωτα στα σκαργιά αλλά επειδή η ταινία μιλά για τον θάνατο στο περισσότερο μέρος της ,στο χαλάει . Η Aniston , ήταν τόσο όμορφη που κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα καιγόταν ο κερατοειδής μου, αν συνέχιζα να την κοιτάω (παλιά αγάπη, βλέπεις!!!), ο Eckhart επίσης πολύ γοητευτικός (κυρίες μου, θα τον λατρέψετε). Ψάχνοντας, ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος, της ταινίας (Brandon Camp), το 2002 είχε γράψει μια άλλη ταινία (Dragonfly) με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner, που πάλι μιλά για τον θάνατο αγαπημένου προσώπου και την προσωπική αναζήτηση του πρωταγωνιστή, για να ηρεμίσει η ψύχη του, πάνω- κάτω, ότι έχουμε και εδώ. Η ταινία σε γενικές γραμμές καλούτσικη, πιστεύω ότι χάνει πόντους επειδή δεν είναι η κλασσική ρομαντική ταινία.


Αγαπημένη σκηνή : Η σκηνή της κλοπής του παπαγάλου και η προσπάθεια απελευθέρωσης του.


Χειρότερη σκηνή : Η σκηνή που περπατούσαν στα κάρβουνα, για να καταπολεμήσουν τον φόβο τους. Αγαπητοί μου, σας πρόλαβε όλους η Δρούζα!!!


Δες την : Αν έχεις χάσει και εσύ κάποιον δικό σου, ίσως με κάποιον τρόπο να σε βοηθήσει. Ένας άλλος λόγος και μάλιστα σημαντικός είναι η Aniston.


Μην την δεις : Αν έχεις χάσει και εσύ κάποιον δικό σου, ίσως να σου χαλάσει την διάθεση.


Με ποιον να την δεις : Μόνο σου, αλλιώς με κάποιο γυναίκειο- οικείο πρόσωπο σου.


Μην την δεις με : Την αντροπαρέα σου… ξέρεις εσύ γιατί….





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis