fwto

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Zombieland



Υπόθεση : Ένας τυπάς ονόματι Columbus (Jesse Eisenberg) ολίγον τί σπασίκλας και φοβητσιάρης έχει καταφέρει να παραμείνει άνθρωπος και να μην μεταμορφωθεί σε ζόμπι ζώντας μέσα στους κανόνες αυτοπροστασίας του. θέλοντας να μάθει αν οι γονείς του είναι ζωντανοί κάνει ένα ταξίδι στο όποιο συναντά τον Tallahassee (Woody Harrelson), την Wichita (Emma Stone) και την Little Rock (Abigail Breslin). Όλοι μαζί σαν μια τρελή παρέα κάνουν βόλτες με το αμάξι σε ένα κόσμο που έχει κατακλυστεί από ζόμπι και φυσικά όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν.
Γενικά : Ναι οκ.. μην περιμένεις τίποτα τρομερές ερμηνείες, απίστευτα εφέ και τρομερό σενάριο, ηρέμισε μια απλή ταινία είναι που περνά άνετα η ώρα σου. Υποτίθεται πως είναι κωμωδία – θρίλερ, εγώ ούτε γέλασα ούτε τρόμαξα αλλά την βρήκα ενδιαφέρουσα ως ιδέα. Ο Eisenberg ωραίος τύπος και του πάει η ταινία μου θύμισε την αφέλεια του Michael Cera. Η Stone δύσκολα αναγνωρίζετε έχοντας παίξει στο Ghosts of Girlfriends Past με αφάνα μαλλί και σιδεράκια. Σε αυτή την ταινία δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και την ευχαριστούμε για αυτό , γιατί η κοπέλα είναι απίστευτα sexy.


Αγαπημένη σκηνή : Όταν φτάνουν στο Ηoliwood και πάνε να μείνουν στο σπίτι του Bill Murray, ο όποιος είναι μεταμφιεσμένος σε ζόμπι και τους τρομάζει όλους.
Χειρότερη σκηνή : Δεν μπορώ να πω πως με χάλασε τρομερά κάποια σκηνή, ίσως μόνο σε κάποιον να μην αρέσει να βλέπει τα ζόμπι να ξερνάνε διάφορα όλη την ώρα.
Δες την : Γιατί περνά άνετα η ώρα σου, σου έχουν λείψει τα ζόμπι και φυσικά για την Emma Stone!!!
Μην την δεις : Αν δεν μπορείς τα ζόμπι αλλά και πάλι σιγά το πράγμα….
Με ποιον να την δεις : Την βλέπεις και μόνο σου, σιγά δεν είναι και τόσο τρομακτική. Την βλέπεις και με την παρέα σου ,λογικά θα βγει και πιο πολύ γέλιο.
Μην την δεις με : Την κοπέλα σου φυσικά. Πρώτον θα ξενερώσει με τα ζόμπι και Δεύτερον θα νευριάσει που θα σου τρέχουν τα σάλια για την Stone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis